ZPMC ontvangt leden Platform

zmpc-platform-tandwielen_450De volgende bijeenkomst van het Platform Tandwielen staat gepland op 24 november 2016 en vindt plaats bij ZPMC Netherlands BV (BBS group / W46.nl) in Rotterdam. Er zullen weer interessante lezingen worden gegeven en is er een rondleiding door de faciliteiten van ZPMC.

ZPMC Netherlands is de eerste  officiële buitenlandse vestiging van ZPMC Shanghai Zhenhua Heavy industries Co.Ltd. Dit is ’s werelds grootste fabrikant van heavy duty equipment en marktleider als producent van havenfaciliteiten en domineert daarmee de markten voor ship-to-shore en portaalcontainerkranen.

De eigen vestiging is het resultaat van het strategisch besluit van ZPMC om verder internationaal aanwezig te zijn en wereldwijd global after sales services aan te bieden. De vestiging in Europoort is verantwoordelijk voor de activiteiten in Frankrijk, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Programma

De bijeenkomst start om 14.00 uur en het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Opening en mededelingen bestuur
14.40 uur: Lezing “Axiale krachten in tandwielkasten met 2 draairichtingen. Een probleem analyse”, door Wim Stout en Caspar Langeveld (ZPMC)
15.30 uur: Rondleiding
16.15 uur: Pauze
16.30 uur: Lezing “Low-noise and -vibration, misalignment-tolerant and compact high-ratio high-efficiency gear transmissions for heavy-duty powertrains”, door Amin Amani en Prof. Christos Spitas, TU Delft
17.15 uur: Afsluiting met borrel

Het adres voor de bijeenkomst is:
ZPMC Netherlands B.V.
Dintelweg 111
3198 LB Rotterdam Europoort

U bereikt ZPMC door afslag 9 op de A15 te nemen en (komende vanaf Rotterdam) daarna tweemaal rechtsaf te gaan.

De bijeenkomst is gratis voor leden van het Platform. Voor niet-leden wordt zoals gebruikelijk een bijdrage van € 50 gevraagd. Dit bedrag bij voorkeur vooraf overmaken naar Platform Tandwielen, rekeningnummer NL10 RABO 0120 5832 91, of ter plaatse voldoen aan de penningmeester.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door een mail te sturen naar de secretaris van het platform.

Tags:, , , ,

Commentaar gesloten.