Tandwielen.com gaat verhuizen

Tandwielen.com verhuist per 1 april naar Spijk. De nieuwe, aan de A15 gelegen locatie is beter bereikbaar en past in de wens om de klanten nog beter van dienst te zijn. Het klantenbestand bestaat uit machinebouwers die opereren in uiteenlopende branches, zoals de voedingsmiddelenindustrie, medische industrie, textielindustrie, kranenbouw, scheepvaartindustrie en agrarische industrie.

Tandwielen.com verhuist

Tandwielen.com levert een groot aantal producten in verschillende materiaalsoorten.

Tandwielen.com richt zich op de machinebouw. De onderneming levert standaard- en maatwerkoplossingen op het gebied van vertande aandrijfcomponenten. Het programma omvat producten in verschillende materiaalsoorten, zowel in enkelstuks als series: recht- en schuinvertande tandwielen, conische tandwielen sets, spiraaltandwielen sets, wormassen en wormwielen, rondsels, spline-assen en tandheugels.

Nieuwe technologie

Omdat de vraag naar technische producten met korte levertijden steeds meer toeneemt, is het bedrijf zich gaan specialiseren in het online leveren van vertande aandrijfcomponenten. Tandwielen.com wil een betrouwbare tandwielleverancier zijn, die voortdurend innoveert om de verwachtingen te blijven overtreffen.

Het bedrijf ziet zich als flexibele leverancier met de kwalitatief goede producten en maatwerkoplossingen, die zijn opdrachten tijdig en vakkundig uitvoert. Daarom volgt men de ontwikkelingen op de voet. Zo maken in de tandwielensector vijfassige machines opgang en zijn er leveranciers die daar op inspringen. Een nieuwe productietechniek zoals Invo milling, waarbij met één machine verschillende bewerkingen worden uitgevoerd, levert veel voordeel op.

Ook worden al 3D-geprinte tandwielen geleverd. Behalve de op de Nederlandse en Belgische markt georiënteerde website Tandwielen.com is er voor de wereldwijde markt Mechanicdrive.com.

Tandwielen.com

Tandwielen.com is een kleine organisatie, die zich lean heeft ingericht. Via veilige cloudverbindingen worden technische tekeningen gedeeld en ontvangt de klant snel een prijsopgave. Ook hoeft de klant volgens het bedrijf zelden lang te wachten op een maatwerkoplossing.

Het nieuwe adres is Veersteeg 2, 4212 LR Spijk. Het nieuwe telefoonnummer is (0183) 76 90 30, het faxnummer is (0183) 76 07 02.

Commentaar gesloten.