Mobile Inspection App voor Tandwielen.com

 

Tandwielen.com is overgestapt naar een geautomatiseerde aanpak voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles. De mobiele oplossing bestaat uit een centrale database en een Mobile App. Binnen de centrale database worden alle templates van de inspectieformulieren en alle inspectieresultaten opgeslagen. De inspecties worden vastgelegd met de Mobile App die draait op alle type smartphones en tablets en wordt ondersteund door alle gangbare besturingssystemen, zoals Android en iOS.

Mobile Inspection App bij Tandwiele.com

De Mobile Inspection App maakt voor Tandwielen.com eenduidige en consequente verslaglegging van inspecties mogelijk.

Er wordt gebruik gemaakt van de Mobile Inspection Solution van Mobis-ICT.  De Mobile Inspection App is ook zonder internetverbinding te gebruiken zodat de gebruiker niet afhankelijk is van de beschikbaarheid van Wifi of een mobiel data netwerk, wat als een voordeel wordt gezien.

Tandwielen sneller gecontroleerd

Inspecties worden dankzij deze mobiele oplossing in een korter tijdsbestek uitgevoerd. Binnen de Mobile App worden ook foto’s van bevindingen vastgelegd die direct bij de betreffende antwoorden in de database worden opgeslagen. Met een eenvoudige druk op de knop rolt direct het inspectierapport uit de printer. Ook dit bespaart veel tijd en kosten.

Behalve voor tijd- en kostenbesparing zorgt het gebruik van deze toepassing voor verbetering van de kwaliteit. Inspectievragen kunnen nooit per abuis worden overgeslagen en er bestaat geen risico meer dat handgeschreven inspectieresultaten verkeerd worden overgenomen binnen het inspectierapport.

Ook wordt bereikt dat de medewerkers altijd gebruik maken van de meest recente versies van de inspectieformulieren. Verder hebben alle inspectierapporten nu een uniform, herkenbaar en goed leesbaar formaat hetgeen zorgt voor een professionele uitstraling naar de klanten toe.

Omdat de meegeleverde flexibele database ook bij Tandwielen.com zelf kan worden gehost, is het de bedoeling om in de toekomst deze oplossing te integreren binnen andere systemen die Tandwielen.com in gebruik heeft.

Tags:, ,

Commentaar gesloten.